![]() |
27.Nisan.2019, 14:58 | #1 |
Genesis Block
Konular: 7 Üyelik: 25.Nisan.2019
Nereden: Samsun
Twitter: @FElazoglu
Meslek: Kamu Personeli
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
1h $ZEN BTC İkili Tepe
Örnek bir ikili tepe formasyonu görebiliriz. İkili tepede beklenen durum grafikte gösterilmiştir. Burada bir düzenleme yapmak istedim kendimi eleştirmek için, formasyon düzgün gitmedi aslında örnek bir ikili tepe görebiliriz diye düşünmüştüm. Şimdiden affola. Mevcut duruma bakalım Hata 1- İkili tepenin boyun kırılımı izlenmesi, mum kapanışları beklenmesi gerekirdi kısacası onay alması beklenmeliydi. Hata 2- 1. hatayı yapma sebebim zaten formasyon onay almadan bir öngörüde bulunmak istemem, buna mukabil 2. hatam ise fibonacci retracement 0,618 seviyesinin kırılmasını beklememek. Günlükte baktığımızda 0,618 destek olmuş durumda, bundan sonra hedefe gitse bile örnek bir ikili tepe olmaktan uzak.
Egemenlik Kayıtsız ve Şartsız Milletindir Teknik analizlerim eğitim amaçlıdır, yatırım tavsiyesi içermez. Teknik analiz öğrencisi olarak öğrendiklerimi aktarmaktayım, eksiklerim, hatalarım muhakkak olacaktır, konu altına mesaj yazarsanız sevinirim. https://twitter.com/FElazoglu Konu Elazoğlu tarafından (28.Nisan.2019 Saat 09:28 ) değiştirilmiştir. Sebep: Formasyon Eleştirisi |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
beklenen, durum, ikili, tepe, tepede |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|